2010.04.02. 19:59 App%Admin

Újabb öt civil szervezet a listán!

Az 1 százalék a civil szervezetek egyik legfontosabb bevételi forrása. Segítsetek nekik ti is azzal, hogy népszerűsítitek a tevékenységüket egy-egy Facebook alkalmazással!

A mai naptól újabb öt civil szervezet jelezte a részvételét: az állatmentő Futrinka Egyesület, a nevelőotthonokban élő fiatalokat felkaroló Kelet-európai Utógondozottakért és Lakóotthonokban Lakókért (KUL) Alapítvány, a pszichológiát népszerűsítő Pszichodiák Alapítvány, a helyi értékőrzéssel foglalkozó CivilDió - Fiatalok Diósjenőért Egyesület, és a teljesebb életért, valamint a vallási párbeszédért dolgozó Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség. Bemutatkozójukat a civil szervezetek leírásánál olvashatjátok.

A mai napon felkerült egy oktatóvideó is, mely a kvízkészítés rejtelmeit mutatja meg. Jó fejlesztést!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://appszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr51890454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása