2010.04.02. 09:33 App%Admin

Így készíts Facebook kvízt - oktatóvideó!

A Facebook alkalmazások lehetnek nagyon bonyolultak is, mint a Farmville vagy a Mafia Wars. De Facebook alkalmazásnak számít egy kvíz is. Kvízeket készíteni nem nehéz - tovább tart kitalálni és megírni, mint megcsinálni. Semmilyen programozói tudás nem szükséges hozzá.

Biztos, ami biztos, készítettünk egy oktatóvideót, amin pontosan elmagyarázzuk a kvízkészítés menetét. Így tényleg gyerekjáték lesz :)

1 komment

Címkék: segítség


A bejegyzés trackback címe:

https://appszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr451888777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spagettizabáló 2010.04.09. 10:28:08

Sziasztok!

Köszönjük a videót. Az lenne a kérdésem csupán, hogy van-e olyan lehetőség, hogy a kvízkérdések között megjelenjenek ismertető oldalak a választott civil szervezetről?
Tehát minden kérdés után egy külön oldal, ahol esetleg segítséget kaphatnak a kvíz kitöltéséhez illetve plusz információhoz juthatnak a szervezetről, hogy miért érdemes nekik adni az 1 %-ot, eddig mire használták fel stb.
Vagy hogyan lehetne ezeket beépíteni a kvízbe?

Eőre is köszönöm az infót!
Mosolygs napot!
süti beállítások módosítása