2010.03.23. 06:44 App%Admin

Nyeremények

A nyeremények - melyeket a verseny névadó szponzora, a Vodafone ajánlott fel - két kategóriában találnak gazdára. A zsűri az általa legjobbnak tartott alkalmazásokat értékeli, míg a közönségdíjakat azok a nevezők nyerhetik meg, akiknek az alkalmazását a legtöbben használják. A két kategóriában 1-1 első, második és harmadik díjat osztunk ki.

Fődíj

Pehelykönnyű (mindössze 1 kg súlyú), netezésre termett Dell Mini 10 HD netbook nagy felbontású kijelzővel (1366x768), beépített mobilinternet modemmel, a megszokott kiváló Dell minőségben.

 

Második díj

Google Android oprációs rendszerű LG GW620 Etna okostelefon 3 hüvelykes érintőképenyővel, kicsúsztatható teljes billentyűzettel és 5 megapixeles kamerával, Vodafone prepaid SIM kártyával.

 

Harmadik díj

Nokia 5230 okostelefon Symbian S60 operációs rendszerrel, nagy felbontású érintőképernyővel és beépített GPS-el, Vodafone prepaid SIM kártyával.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://appszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr861861408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása