2010.03.23. 06:52 App%Admin

Részvételi szabályzat

1. A pályázat szervezője és szponzora

A „Vodafone - Karmamedia App%" Facebookalkalmazás-fejlesztő pályázat szervezője a Karmamedia Kft. A pályázat névadó szponzora a Vodafone Magyarország Zrt.

2. A pályázat időtartama

A pályázat 2010. március 23. napján indul és 2010. május 15. napjáig tart. A pályázaton csak az ezen időszak alatt a Facebookra feltöltött alkalmazások vesznek részt.

3. A pályázaton résztvevő személyek

A pályázaton részt vehet minden természetes személy, aki rendelkezik Facebook profillal. A pályázaton résztvevők a jelentkezés során megadott értesítési cím alapján kerülnek azonosításra. Az értesítési cím valódiságáért a pályázó felel. Jelen szabályzat kizárja a pályázatból a pályázatot szervező Karmamedia Kft. és a pályázat névadó szponzora, a Vodafone Magyarország Zrt. tulajdonosait, munkatársait és közeli hozzátartozóikat. A pályázatban résztvevők részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják a jelen pályázatszabályzat, a Facebook felhasználási feltételek és a Facebook fejlesztői platform felhasználási feltételek minden rendelkezését.

4. A pályázat menete

A pályázat időtartama alatt a pályázatban résztvevő személyek a Facebookra fejlesztett és feltöltött alkalmazásokkal vesznek részt az alábbiak szerint. A feltöltött alkalmazások célja, hogy a pályázó által választott civil szervezet 1%-os kampányát népszerűsítse. A résztvevők az appszazalek@karmamedia.eu e-mail címen jelzik jelentkezésüket a szervező felé. A jelentkezésben az alábbi adatok megadása kötelező: - a pályázó neve - kapcsolattartáshoz használt telefonszám és e-mail cím - a népszerűsíteni kívánt civil szervezet neve A pályázatban való részvételhez az alábbi alapítványok járultak hozzá előzetesen:

Minden más, a szja 1% gyűjtésére jogosult szervezet népszerűsítésére fejleszthető alkalmazás, azonban a szervezet hozzájárulását a pályázónak kell beszereznie. A pályázatban résztvevő személyek nem tölthetnek fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat, tehát a feltöltött tartalom és az ahhoz kapcsolódóan feltöltött bármilyen adat

  • - nem sértheti más szerzői jogait
  • - nem lehet olyan, ami faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szít, illetve súlyos vagy széleskörű ellenállást vált ki
  • - nem bátoríthat egészségre ártalmas anyagok használatára
  • - nem tartalmazhat bűncselekményre felbujtást
  • - nem tartalmazhat jogosulatlan vagy tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat
  • - illetve nem ütközhet egyéb jogszabály rendelkezéseibe.

5. Felhasználási jogok

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk készített alkalmazást a szervező a pályázat promóciós kommunikációjának részeként felhasználja.

6. A pályázatok elbírálása

A pályázatban részt vevő alkalmazásokat a szervező által felkért szakmai zsűri bírálja el. A zsűri által kiválaszott nyertes mellett a legtöbb felhasználó által használt alkalmazás közönségdíjat kap. A pályázatszabályzat bármely pontjának megsértése a pályázó pályázatból való azonnali kizárását vonja maga után.

7. A pályázat eredményeinek közzététele

A pályázattal kapcsolatos minden információt, így a nyertesek nevét is a szervező az appszazalek.blog.hu címen teszi közzé. A nyertesek megadott értesítési címükön keresztül is értesülnek a pályázat eredményéről. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a nyertesek nevét a pályázattal kapcsolatos kommunikációban közölje, különösen, de nem kizárólag sajtóhírben, interjúban és a pályázattal kapcsolatos egyéb médiahírekben.

8. Nyeremények

A szervező zsűri és közönségdíj kategóriában egyaránt első, második és harmadik díjat oszt ki. A díjak ide kattintva megtekinthetők. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy nem megfelelő színvonalú pályázatok esetén a zsűri kategóriában ne kerüljön kiosztásra az összes díj.

9. Felelősség

Nem tekinthető a pályázat lefolytatása szempontjából módosító körülménynek semmilyen olyan előre nem látható üzemviteli diszfunkció, melynek során olyan technikai vagy egyéb körülmény lép fel, amely a pályázat menetét időszakosan befolyásolja, esetlegesen felfüggesztheti. A szervező nem vállal felelősséget a Facebook.com oldal elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő károkért, továbbá a Facebook.com oldal esetleges időszakos diszfunkcionális működéséből származó hibákért.

10. Adatvédelem

A szervező gondoskodik a pályázat során rendelkezésére bocsátott adatok biztonságáról, hogy azok jogosulatlan felhasználására ne kerülhessen sor, illetve jogosulatlan harmadik személyek birtokába ne juthassanak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://appszazalek.blog.hu/api/trackback/id/tr141861421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása